maanantai 1. kesäkuuta 2015

Ruskamekko ja legginsitMitä: Ruskamekko ja legginsit
Mistä: Trikoo
Miten: Ompelemalla

Tarvitsin mustan asusutuksen lapsen muskarin kevätjuhlaan. Ryhmä on aikuinen lapsi ryhmä ja siksi siis äidillä musta asustus. Musta ei todellakaan kuulu vaatekaappini valikoimiin. Yksinpitkähihainen löytyy, mutta nyt keväällä lyhythihainen olisi mukavampi. No sittenhän piti kokeilla ruskamekkoa mekkona.

 Pikkuisen muokkasin kaavaa. Tein taskut ja takana on sauma sekä jätin kauluksen pois ja lyhensin hihat. TYKKÄÄN. Kaveriksi tein mustavalkoiset kuvio legginsit jotka tuo muuten tylsään mustaan asuun vähän särmää. Miehen ensimmäinen kommentti oli : susta on tullu taas teini. No eikä ole, on vaan kevättä rinnassa.

2 kommenttia:

  1. Kuosi leginsit piristää mukavasti yksväristä yläosaa. Ompelun myötä minun kaapistani ei meinaa löytyä ollenkaan yksvärisiä yläosia :)

    VastaaPoista
  2. Ei minullakaan juurikaan yksivärisiä ole ja nämä leggarit taitaakin olla käytössä vain tämän mekon kanssa tai sitten pitää tehdä lisää yksivärisiä mekkoja ;)

    VastaaPoista

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi