perjantai 19. kesäkuuta 2015

Lahjoituksia


Mitä: Sukkia
Mistä: 7 veljestä
Miten: 3,5mm bampuiset  sukkapuikot

Minulla on iso kasa pieniä keriä langanloppuja laatikossa, ja niistä piti päästä eroon. Juuri nyt ei ollut ketään joka tarvitsisi sukkia, joten päätin tehdä valmiiksi erikokoisia sukkia ja antaa ne tarvittaessa vaikka lahjoituksena jonnekin. Näihin oli kiva kokeilla erilaisia ja uusia kuvioita ja tekniikoita.
Eiköhän näillekin sukille viimeistään ennen joulua ottajia löydy.Mitä: Vauvan peitto
Mistä: Akryylilanka
Miten: 4mm virkkuukoukku

Turun yliopistolliseen keskussairaalaan on käynnissä keräys, jossa kerätään vastasyntyneille pipoja, sukkia ja peittoja. Tyksiin kelpaa mistä vain materiaalista tehdyt tuotteet ja niinpä päätin tehdä kaapissa pitkään lojuneista akryylilangoista peiton. Osa langoista on omia ja osa lahjoituksena saatuja. Tein  peiton paloista, jotta sitä lisi helpompi tehdä ja ottaa mukaan kun vasta viimeisenä yhdistetään palat. Reunaan tein vielä valkoisella pylväsrivin, sekä rapuvirkkauksella kauniin nirkkoreunan.Palat yhdistin virkkaamalla kuvan tavalla. (kuva on löydetty netin syövereistä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi