torstai 26. maaliskuuta 2015

Tawashi pesusienet ja huopasaippuat


Mitä: Tawashi
Mistä: Hamppulanka
Miten: 3mm virkkuukoukku

Luin eräässä kestotuoteryhmässä vinkin monikäyttöisistä tawashipesusienistä. Ohje löytyi pienen etsimisen jälkeen punomon sivuilta ja eikun kokeilemaan. Nämä olivatkin nopeita ja helppoja tehdä. Ensimmäiset tein Hankolangasta, mutta niistä tuli tosi isoja ja pehmeitä. Näillä sienillä voi pestä itseään, astioita tai pintoja. Oikeastaan mitä vaan. Liian pehmeä ei putsaa kunnolla.

Lankakaupassa käydessäni löysin hamppulankaa ja päätin kokeilla sitä. Siitä tulikin tosi hyvän napakka ja siispä lankaa piti ostaa lisää. Näitä tulikin tehtailtua paljon erikokoisia lahjoiksi. Ohje oli helppo muistaa ulkoa ja nämä oli mukavia välitöitä isompien töiden lomassa.Nämä kaikki lähtivät lahjoiksi itse huovutettujen saippuoiden kanssa.  Saippuoissa on sisällä tavallinen palasaippua johon on kääritty huovutusvillaa ympärille ja aloitettu huovuttaa. Saippua huopuu lisää käytössä ja lopulta saippuan loppuessa jää vain huopapallo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi