tiistai 3. maaliskuuta 2015

Juhannusruusu trikookuteesta

Mitä: Juhanusrusumatto Miten: 8mm virkkuukoukku Mistä: Trikookude

Kaapit ja laatikot suorastaan pursuivat eri värisiä trikookuteita ja niistä piti keksiä jotain. Koreja olin jo virkannut kymmeniä, joten ne eivät tulleet kysymykseen. Lopulta päädyin mattoon. Mattoon saisi kulumaan paljon kuteita. 

Juhannusruusu vaikutti helpolta ja niinpä aloin tekemään sitä. Värejä oli jokaista muutama kerä ja siitä sitten vuorotellen kerros kerrallaan ne alkoivat huveta. Muutama kerros jäi vajaaksi kun kude loppui, mutta ei hätää. Kertosta jatkoin vain toisella värillä. Matosta tulisikin muutenkin hyvin  räsymattomainen joten kesken kerrosta vaihtuvat värit ei haittaisi. Juhannusruusun ohjeesta poiketen tein mutaman ylimääräisen kerroksen, jotta sain kaikki kuteet kulumaan. Alkuperäisen juhannusruusumaton  ohjeen löydät täältä: 

2 kommenttia:

  1. Piristävää nähdä kyseinen matto värikkäänä :)

    VastaaPoista
  2. Itse tykkään siitä yllätten tosi paljon. Tehdessä oli ajatus, että matto joutuu leikkimökkiin kun on niin värikäs, mutta onkin suosikkimattoni tällä hetkellä. Kesän olk olo-huoneessa ja talveksi siirtyi tytön huoneeseen. Täytynee tehdä uusi jos sinne leikkimökkiinkin jonkun haluaa.

    VastaaPoista

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi