torstai 5. maaliskuuta 2015

Nurmilintu
Mitä: Nurmilintu / Heidi Alander
Mistä: Huivipuffa 100g
Miten: 5mm /120cm pyöröpuikot.

Ostin vuonna 2013 lankakutsuilta huivipuffa lankaa marjapuuron värisenä ja tein itselleni ihan ensimmäisen revontulihuivini. Lanka on hyvin ohutta 100g=725m. Tein ihan ohjeen mukaan, en siis tehnyt kaavioon yhtään ylimääräistä. Huivista tuli hyvin pieni ja käytin sitä kerran keväällä 2013.

Nyt päätin, että puran huivin, teen jonkun uuden ja käytän koko langan. Aikani selailtuani päätin, että nurmilintu on juuri oikea malli tälle ihanalle langalle. Ja niinhän se olikin. Sain koko kerän käytettyä ja huivista tuli juuri sopiva lämmike hartioille. Ohjeessa kuvioraitoja on kolme, mutta minun langallani niitä sai viisi. Ohjeen neuvomaa päättelyä en osannut joten tein ihan tavallisen päättelyn. Ohjeen päättely olisi tehnyt nirkot huivin reunaan, mutta harmikseni ne nyt jäivät pois.Pingotus vaiheessa kohta 3v tyttöni kysyi: "onko tämä minulle?" Pakko oli vastata, että huivi on äidin, mutta voin tehdä tytölle samanlaisen. Yhdessä valitsimme langan ja sitten puikot heilumaan nii saa tyttö kevääksi huivin itselleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi