lauantai 18. heinäkuuta 2015

Laukku geokätköilyyn

Siitä se ajatus sitten lähti. Kaverin kannustamana ja opastamana perheemme innostui kokeilemaan geokätköilyä. Kirjauduin sivustoille ja latasin ohjemat tabletille (meidän perheestä ei älyluureja löydy) . Innoissamme lähdimme aamulla sateeseen etsimään ensimmäisiä kätköjä, mutta ongelmksi muodostui tabletin kannalta sade. Eihän tadlettia saa sateensuojaan takin taskuun vaan piti keksiä muita suojauskeinoja. No tabletti muovipussiin ja menoksi.

 Mitä: Tablettilaukku geokätköilyyn
Mistä: Puuvillakangas ja kristallimuovi
Miten: Ompelemalla

Tabletti oli aika kömpelö kuljettaa käsissä, mutta onnistui. SIITÄ SE SITTEN LÄHTI. Partiossa käytimme karttalaukkuja suojaamaan paperikarttaa. No tässä on minun versio karttalaukusta tabletille.


Laukussa on kaksi taskua, toinen tabletille ja toinen kynälle, puhelimelle ym. pienelle. Tablettitaskussa on kristallimuovia "vuorina" jolloin ei vesi pääse kastelemaan konetta.Siinä on myös päälikankaassa aukko josta näkee tabletin näytön. Aukon päälle tulee vielä laukun läppä, jotta näytön saa piiloon kun kulkee julkisilla paikoilla. Kaikkien ei tarvitse nähdä laukun sisältöä.Molemmat taskut suljetaan vetoketjuilla.  Laukussa on vielä olkahihna, jotta se kulkee mukavasti mukana.

Tämä laukku on protoryyppi ja pääsee testaukseen, jotta sauraavaan voi tehdä muutoksia. Virheitä on ja patenttien patentteja, mutta eiköhän se testikäyttöä kestä. Kaikki materiaalit on kaivettu omista kaapeista, mitään ei ole tätä varten ostettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi