tiistai 19. toukokuuta 2015

Rintaliivit
Mitä: UllaBra/Makebra
Mistä: Valmis materiaalipaketti
Miten: Ompelukoneella

Minä kun kaikki muutkin. Mitä sitten? No rintaliivejä tietenkin. Kaikkein inhottavinta on käydä alusvaateostoksilla ja olenkin sitä vältellyt viimeiseen asti. Nyt ei enää tarvitse mennä kun voi surauttaa itselle juuri sopivat liivit.

Kävin MakeBran sivuilla tutkailemassa ja löysin itselleni täydelliset liivit, UllaBra. Inhoan kaaritukia ja näissä liiveissä ei niitä ole. Hyvät liivit löydettyäni laitoin MakeBralle viestin haluavani tehdä kyseiset liivit. Sähköpostitse autettiin oikean koon etsinnässä ja sitä kautta sain myös tehdä tilaukseni. Kaavat ovat ladattavia, mutta tulostimen puuttuessa sai  kaavat paperiversiona heiltä.

Tämän helpommaksi ei voi mennä. Sain kaavat ja materiaalipaketin joka sisälsi kaiken muun, paitse liivien päälikankaan. Heidän sivuiltaan löytyi myös hyvin yksityiskohtaiset ohjeet joilla liivit sai tehtyä.Toisiin liiveihin tein pieniä muutoksia ja madalsin kuppia hieman, muuten liivit ovat samanlaiset.

Näin istuvia liivejä ei ole koskaan ollut. Ei tarvitse enää koskaan mennä liivikauppaan, kun voi mukavasti sovitella kotona.

Ja kaikki yhteydenpito toimi suomeksi  erittäin hyvin, vaikka sivut ovatkin osittain englanninkieliset.

Heidän sivuiltaan on mahdollista tulostaa ilmainen hipsterikaavan joka kyllä menee kokeiluun.

1 kommentti:

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi