sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Syntymäpäivät
Mitä: Paitoja ja tunika
Mistä: Verson puodin haukikangas
Miten: Ompelukoneella ja saumurilla

Miehen syntymäpäivät lähestyivät ja lahja piti keksiä. Sain idean tehdä miehelle paidan. Mies on kova metsä-ja kalamies, joten halusin kankaan liittyvän jotenkin näihin harrastuksiin. Löysin lopulta netistä verson puodin sivuilta haukikangasta jota sitten tilasin.

Tilatessani kangasta en ollut vielä tehnyt miehelle paitoja kertaakaan, joten tilasin varmuuden vuoksi kangasta reilusti. Ostin myös hihoihin mustaa kangasta ja niinpä haukikangasta oli todella reilusti.


Tein miehelle vielä pipon johon laitoin toiselle puolelle hyvin kirkasta keltaista kangasta joka näkyy hämärässä hyvin. Pipoa voi käyttää kumminpäin tahansa. Piposta tuli todella hyvä ainakin itselle, toivottavasti on hyvä myös miehen päähän.

Sain kankaista vielä pojalle paidan ja tytölle tunikan. Kankaat tuli käytettyä todella tarkasti, kangasta jäi enää tytön pikkuhousujen verran. Itselleni kankaasta ei tullut mitään, joten täytyy varmaan katsella itselle jotain kangasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi