lauantai 8. elokuuta 2015

Nimiäislahja


 Mitä:  Pehmopallo, hosut 56cm, rapistelulelu ja kortti
Mistä: Joustofrotee, lycra, trikoo, puuvilla
Miten: Ompelukoneella ja saumurilla


Saimme kutsun pienen tytön nimiäisiin ja jotain lahjaa piti miettiä. Halusin tehdä lahjan itseja muistin joskus yläasteella tehneeni pallon paloista. pitkän etsinnän jälkeen löysin ohjeen kyseiseen palloon. Tein pallon palat erilaisista kankaista, jotta pienet sormet voisivat tunnustella erilaisia pintoja.

Tein myös rapistelulelun, jossa on nauhoja joista pitää kiinni ja sisällä on muropaketin pussi joka rapisee mukavasti käsissä.
Housut on tehty sk:n nosh housukaavalla.


Lahjan lisäksi piti vielä tehdä kortti. Mikäs sen parempi kuin virkata lastenvaunut korttiin. Se ikäänkuin kruunaa koko lahjan.

4 kommenttia:

 1. Hienot lahjat. =) Jäin miettimään tuota palloa, mulle ei noilla linkin ohjeilla aukee yhtään.. Pitää yrittää perehtyä asiaan paremmin jos/kun joskus ehdin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se ohje oli aika ylimalkainen. Kyllä se siitä selkeni kun teki vain vaihe kerrallaan. Kannattaa vaan rohkeasti kokeilla. Ja autan kyllä parhaani mukaan.

   Poista
 2. Ihana ja varmasti mieluisa lahja! Hyvä idea tuo muropaketin pussi rapisevaan leluun, olen miettinyt mitä niihin voisi laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kinkkupussi on kuulemma myös sellainen joka noihin rapisteluleluihin käy.

   Poista

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi