maanantai 6. huhtikuuta 2015

Hello Kitty pipo
Mitä: Hello Kitty pipo vauvalle
Mistä: Catania 34g
Miten: 3mm pyöröpuikot

Siskon mieheltä tuli pieni vinkki, että heidän tytölleen voisi tehdä Hello Kitty pipon. Itse en kyseisestä hahmosta välitä, mutta kun minulle mallit ja kaaviot valmiiksi etsittiin, niin täytyyhän tädin kullalle pipo saada.

Kevättä ja kesää kohti ollaan menossa niin valitsin materiaaliksi puuvillan. Lankalaatikoista löytyi Catania lankaa tosin värejä piti vähän soveltaa, kun en halunnut uusia lankoja ostaa. Yleensähän Hello Kittyyn liitetään pinkki väri.  Vaalean lila sopii hyvin pienelle tytölle. Tein ihan peruspipon ensin neuloen valmiiksi. Ja sitten virkkasin kuvion, jonka ompelin pipoon kiinni. Kuvioon löytyy kaavio täältä: Hello kitty kaavio Pärren puikko.


Kuvion virkkaaminen ei ollutkaan ihan helppo kuten kuvittelin. Edestakasin virkkauksella ja piti kuljettaa lankoja mukana.  Muutaman kokeilukerran jälkeen päädyin tekemään silmät ja nenän erikseen ja ompelemaan ne kiinni.  Pidin molemmissa reunoissa omat mustat kerät, jotta sitä ei tarvinnut kuljettaa koko kuvion läpi.  Omasta mielestäni onnistuin lopulta kubiossa ja pieni neito sai kevätpiponsa.

Omalle tytölle on jo tehty pipo ja nyt tämä siskontytön pipo. Seuraavaksi mietintää pojille sopivia pipoja, jotta oma poika ja siskonpoikakin saavat omansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi