tiistai 11. lokakuuta 2016

Ompelimpas.... Lapaset

Sain pitkääkin pidemmän ompelutauon jälkeen koneet käyntiin. Töiden alkaessa elokuussa ei vain ole ollut jaksamista eikä oikein aikaakaan ompeluun. 
Nyt tuli tarve lämpimille lapasille sillä sormikkaat alkoi olla kylmä.  Tilasin Puuhakas-Pajan tumppu kaavan ja nyt testasin sitä.


Siniset tumput on 3-4 vuotiaan, pienemmät punaiset 5-8 vuotiaan ja isommat yli 12-vuotiaan kaavoilla tehdyt.  Lasten kaavat oli nyt sopivat 2v9kk ja 4v6kk lapsille.  8-vuotiaaksi asti tuo kaava ei meillä tule menemään.  Meillä lienee pitkäsormisia lapsia kun nämä menee juuri nyt.  Mutta seuraaviin vaan lisää pituutta ja leveys varmaan passaa näistä. 

Itselleni tein tuolla isoimmalla kaavalla ja keskelle jouduin tekemään lisäpalan sillä muuten olisi ollut aivan liian lyhyet.  Peukkukin olisi tarvinnut hieman lisää mutta menee nyt ihan ok.  Seuraaviin sitten pituutta lisää, leveys on tosi hyvä minulle.

Ohjeet ja kaavat olivat selkeät ja oli kiva kun ne sai myös valmiiksi tulostettuina niin ei tarvinnut itse tietokoneella säheltää kaavoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi