perjantai 5. elokuuta 2016

syysvaatetta aikuisille

  Syksy tulla jollottaa jo omassa mielessäni ainakin. Mies jäi vasta kesälomalle, joten hän viettää vielä kesää ja itselle siintää jo syksy kun maanantaina lähden töihin kolmen kotiäiti-vuoden jälkeen. Itseäni jännittää, ahdistaa ja kuitenkin odotan innolla tulevaa. Mies ja lapset lomailevat vielä loppukuun ja sitten alkaa arki toden teolla kun lapset lähtevät hoitoon. Muutama seuraava postaus tuleekin käsittelemään meidän perheen syysvaatetta.

Tällä samaisella postauksella osallistun taas HommaHuoneen värihaasteeseen. Viime kuussa värinä oli valkoinen ja siihen osallistuin laiskana instan kautta. Minut löytää instagramista tiia.salonen 
 

Mies kun on kesälomalla, niin hänelle pari paitaa loman kunniaksi. Kankaat on jättirätistä herra valinnut ihan itse. Mies tykkää minun tekemistäni paidoista kun ne ovat tarpeeksi pitkiä. Kaupan paidat meinaavat jäädä liian lyhyiksi ja selkä ja vatsa vilkkuvat. Sain siis pyynnön tehdä pari paitaa kaapin täytteeksi. Tässä ne ovat.

  

Ruutukangas oli niin kiva, että otimme sitä niin paljon jotta minullekin riittää. Tein siis itselleni tunikan töihin. kaavan pohjana vanha luottokaavani ruskamekko. Syyskelejä  odottamaan tein pipon samaisesta ruutukankaasta.Tämä tunika pääsee heti tositoimiin maanantaina töiden alkaessa.

1 kommentti:

  1. Oi, miten ihana tuo ruutukangas! Ja kiva, että teet miehellesi vaatteita ja hän arvostaa sitä.

    VastaaPoista

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi