maanantai 8. helmikuuta 2016

Jyjy 1 ja 3 /kämmekkäätMitä: Jyjy 1 ja  jyjy3 / kämmekkäät
Mistä: Shoeller ja stahl Baby Micro (51% villaa ja 49% akryylia)
Miten: 3mm sukkapuikot
Aloitettu: Jyjy1 5.1, jyjy3 15.1
Valmis: Jyjy1 9.1, jyjy3 28.1
Paino: jyjy1 70g ja jyjy3 50g

Olen tehnyt tytölle kämmekkäät vuosi sitten ja nyt kovien pakkasten tultua päätin tehdä itsellenikin rannekkeet nahkahanskojen alle. En tykkää hanskojen alla pitää lapasia, sillä silloin tulee liian tönköt, eikä oikein pysty tekemään  mitään. Kämmekkäät kun laittaa alle niin sormet jää vapaiksi ja lastenkin on helppo silti tehdä pihalla hoomia vaikka lapiolla.

Ja laavulla nämä ovat ihan korvaamattomat kun syödessä pitää hanskat ottaa pois, niin nämä lämmittävät sormia silti.


Lankoja jäi hieman omista ja tytön kämmekköistä, niin päätin tehdä myös pojalle omat. Pojalla on isoveljestä tehdyt kämmekkäät, mutta ne olivat turhan paksut topparukkasten alle. Nämä ovat nyt ohuemman ja silti lämpöiset. Ja mikä parasta nämä voi pestä pesukoneessa muiden mukana.Tein vielä yhdet aikuisen kämmekkäät, sillä äitini pyysi ohuita kämmekkäitä ranteita lämmittämään. Nämämovat myös kaksinkertaisesta langasta tehtyjä, mutta nyt tein magic loop tekniikalla kaksi kerralla ja näin sai  käytettyä kerät ihan loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi