lauantai 31. lokakuuta 2015

Kyjy 3 ja 4

Kyjy 3
Mitä: Tuolitassu 8kpl
Aloitettu:  8.7
Valmis:  8.7
Paino: 52g
Miten: 3.5mm virkkuukoukku
Mistä: puuvillalanka


Kyjy 4
Mitä: Tuolitassu 8kpl
Aloitettu: 8.7
Valmis: 30.8
Paino: 54g
Miten: 3,5mm virkkuukoukku
Mistä: Puuvillalanka


Puiset tuolit ja parketti ei ole kovin hyvä yhdistelmä. Parketti naarmuuntuu helposti kun tuoleja liikuttaa edestakaisin. Vuoden verran olen taistellut kaupassa myytävien liimattavien huopapalojen kanssa. Huopapala teipataan jalan pohjaan, mutta eipä ne kovin kauan niissä pysynyt ja lopulta tuolit jopa keikkuvat kun vain osassa on huopatarrat.

Nyt keksin ratkaisun, virkatut "sukat" tuolin jalkoihin. Näitä oli tosi helppo ja nopea tehdä ja ne jopa pysyvät tuolin jaloissa. Nyt ei kuulu ääntä eikä parketti naarmuunnu kun tuoleja liikutellaan. Nämä keräävät jonkun verran pölyä, mutta ne voi aina laittaa pesukoneeseen ja ne ovat taas käyttövalmiit.Halusin jokaiseen tuoliin eriväriset sukat ja nyt voikin valita minkä väriseen tuoliin  haluaa istua. Sukat on aika huomaamattomat ja vain tarkkasilmäiset ne voivatkin meillä huomata.

Näistä kannattaa tehdä todella napakat, jotta ne pysyvät kunnolla eivätkä irtoa kun tuolia nostetaan. Oransseista tuli hieman liian löysät ja ne välillä pääsevät tippumaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi