maanantai 16. helmikuuta 2015

Lahjoituksia keskolaan


Mitä: Pipoja, tumppuja ja sukkia keskolaan

Mistä: laatikosta löytyneitä puuvilla ja bampulankoja kaikki yhteensä 576g
Miten: 2,25mm sukkapuikot ja pyöröpuikot 

Minulta kysyttiin haluaisinko lähteä neulomaan phksn keskolaan pipoja, tumppuja ja sukkia. Ja tokihan halusin. Keskolasta tuli tarkat ohjeet lankojen materiaaleista, vain puuvilla tai bampu kävi. Eikun lankalaatikoita kaivelemaan ja hommiin. Kolme kerää sain lahjoituslankoja ja ne ovat nuo siniset kuvan vasemmassa laidassa ja loppuihin sain tyhjennettyä hieman omia varastoja. 

Näihin oli mukava harjoitella uusia asioita. Tein ensimmäistä kertaa tiimalasikantapään. Ullaneuleen ohjeilla onnistui ensikertalainenkin ( http://www.ullaneule.net/0104/neuvot_tiimalasikantapaa.html ). Tumppuihin harjoittelin kärjestä aloittamista, siihenkin löytyy ullaneuleen sivuilta hyvä ohje ( http://www.ullaneule.net/0305/neuvot_sukka_varpaista.html ). Pipoissa taas testasin uusia pintaneuleita: valepalmikko, 1o1n, puolipatenttija joku palmikko jonka nimeä en tiedä. Näistä ihastuin 1o1n pintaan, koska on helpo tehdä ja vieläpä kivan näköinenkin kun ensin tekee resorin 2o2n ja sitten vaihtaa 1o1n.

Toivottavasti nämä lämmittäisivät pikkuisia ja heidän vanhempien mieltä. Näitä aion tehdä jatkossa lisääkin, ovat mukavia pieniä välitöitä muiden töiden lomassa ja lankaakin vielä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Ja kiitos kun jätät käynnistäsi viestin. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, jotta yksikään kommentti ei menisi minulta ohi